Facebook E-mail

Magunkról néhány mondatban...

Első húsboltomat egyéni vállalkozóként 1997-ben nyitottam meg Nagykátán, amit a választék bővítése érdekében 2001-ben felújítottam a mai formájára. Következő üzletemet Tápiószecsőn nyitottam 1999-ben, ami akkor még egy egyszemélyes kisbolt volt, 2003-ban készült el a minden igényeket kielégítő üzletem a vasútállomással szemben. Kókán 2000-ben nyitottam első kereskedelmi egységemet az Áfész-tól bérelt üzlethelyiségében, majd 2007-ben megnyitottam saját modern üzletemet, ami már képes kiszolgálni a megnövekedett vásárlói igényeket. Vállalkozásomat 2007-ben KFT-vé alakítottam, amit a szigorú élelmiszerbiztonsági rendszer, a HCCP bevezetése előzött meg.

Üzletpolitikám a következő: A mostani gazdasági helyzetet figyelembe véve igyekszem az árakat alacsonyan tartani, de kizárólag addig a pontig, ameddig az a minőség rovására nem megy. Üzleteimben csak olyan minőségű termékeket forgalmazok, amit én is szívesen látnék az asztalomon! Havi rendszerességgel akciókat hirdetek azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egyre több vásárló látogasson el üzleteimbe! Az akciós termékek összeállításánál figyelembe veszem a vásárlók szezonális igényeit, hogy pont az adott évszakban keresett árúkat tudják alacsonyabb áron beszerezni. Üzleteimben kizárólag szakképzet alkalmazottak állnak a vásárlók rendelkezésére, annak érdekében, hogy maximálisan eleget tegyenek a vásárlók igényeinek.

A kereskedelemben megtalálható húskészítmények nagyon gyenge minősége miatt (kevés kivételtől eltekintve) 2010-ben feldolgozó kisüzemet építettem. Azzal a szándékkal, hogy vissza tudjak térni termékeimmel ahhoz a minőséghez, íz világhoz, ami a „régi” Magyar húsipari termékeket fémjelezte. Kizárólag hagyományos technológiát alkalmazok, (szóba sem jöhet gyorspácolás, gyorsérlelés) válogatott alapanyagokat felhasználva, tradicionális fűszerezéssel, hazai a legjobb minőségű fűszerekkel kémiai anyagok nélkül (adalékanyag, állományjavító) készítem termékeimet! A vásárlói visszajelzések nagyon kedvezőek, ami szóban érkeznek és a termékeim fogyási mennyiségével tudom kontrollálni.

Czakó György

Ügyvezető Tulajdonos